Kære vandskadeservice. I har sikkert allerede modtaget mange gode og varme henvendelser. Jeres vandskadeservice lyder helt fantastisk, og jeg håber, I vil tage jer tid til at læse min lille job ansøgning. Jeg er netop flyttet til København efter snart seks år on/off væk fra Danmark. De sidste tre år har jeg bl.a. arbejdet som journalist i Afrika, læst en master i Barcelona og arbejdet på Den Danske ambassade i Buenos Aires. Jeg savnede dog efterhånden Danmark, venner, familie og at arbejde med vandskadeservice for meget. Jeg har tidligere boet kort i København, men det betyder kun, at jeg ved, hvor meget jeg endnu skal have udforsket.  Pt. lejer jeg et værelse i et lille bofællesskab på Nørrebro. Jeg har det kun i august.

Værd at vide om vandskadeservice

Jeg befinder mig klart bedst med denne boliglivsstil – et varmt fællesskab at dele spisning, samtale, liv og alverdens påfund med. Jeg føler, at det går godt og jeg har en fornemmelse af magi pga. de mennesker jeg omgiver mig med i en ellers til tider meget realistisk verden. Jeg brygger gerne vin; læser eventyr højt; blaffer og bowler; skruer og drejer i motor og træ; elsker ild og gode idéer. Jeg planter planter og spiser dem! Og jeg vil meget gerne begynde at arbejde med vandskadeservice igen!
Jeg er vegetar, men er meget åben overfor, hvordan man kan møde alle madpræferencer omkring bordet. Jeg søger pt. arbejde bl.a. hos forskellige firmaer her, som arbejder med vandskadeservice. Sideløbende har jeg altid mange projekter kørende. I kan finde ét af dem på LejEnPuch og et andet på Dronning Louises Bro, hvor jeg på passende solskinsdage sælger økologisk hjemmelavet Kaffelemonade (læs White Russians, men det behøver politiet jo ikke at forstå). Jeg håber, I vil se mig til en samtale som den nye medarbejder til vandskadeservice i indre København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *