Personligt har jeg aldrig været i tvivl om, at man virkeligt kan have meget sjovt med et Dymo label, og det fandt jeg personligt også allerede ud af i folkeskolen. Allerede den gang begyndte det nemlig at gå op for dig, hvad der rent faktisk foregik, og der var altså aldrig nogen tvivl om, at mulighederne virkeligt var meget bedre, end vi sikkert lige gik rundt og regnede med. Det fandt jeg altså ud af, allerede den gang, og jeg fandt jo også ud af, at man kunne skrive hvad som helst på et Dymo label og så sætte det op overalt, uden at der var en eneste sjæl der vidste hvem der havde skrevet denne Dymo label. Det var altså alt for sjovt, og hvordan man som en dreng kan modstå denne fristelse kan jeg slet ikke forstå, og det kunne jeg i hvert fald ikke selv. Det var derfor også meget normalt, at jeg havde gang i et par folk der gerne ville skælde mig lidt ud, men eftersom at jeg altid benægtede at det var mig, fik jeg heller aldrig skæld ud over, at have haft det en lille smule for sjovt med et Dymo label. Fedt med et Dymo label

Derfor er jeg til den dag i dag også helt vild med et Dymo label, og jeg kan slet ikke lave et Dymo label uden at tænke tilbage til folkeskolen og mindes om hvor sjovt det var at arbejde med et Dymo label. Derfor er jeg altså også så glad for Dymo label den dag i dag, og jeg regner da heller ikke med, at det er en ting der kommer til at forsvinde som dug for solen, da jeg af og til den dag i dag, stadigvæk laver et sjovt Dymo label, og sætter det op et eller andet tilfældigt sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *