For 2 dage siden var jeg et smut nede og købe ind på Vesterbro.

Der var mange der kørte forbi mig på de her nye løbehjul med elmotor og cykelstierne var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt frygtsom og vidste ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Det var særligt de unge mennesker der kørte rundt på løbehjul, men hvorledes kunne de have råd til det. Jeg spurgte en ung fyr, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Faktisk sagde han, at han kørte gratis da han havde fået en rabatkode.

Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Circ, Lime, Win eller Voi. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en rabatkode. Online kunne jeg ved at søge finde en Lime kampagnekode, som var det program jeg havde fået ind på min telefon.

Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en rabat som jeg kunne bruge på appen, der var der også en del andre sjove rabatkoder som man kunne anvende. Hvis du ikke har prøvet det før – så prøv det – det var ret underholdende!

Når det urbane rum ændrer sig

Ansporet af de unge mennesker begyndte jeg at tænke oplevelser i byens rum i en radikalt ny form. Jeg fandt en parkeringsplads i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, som jeg også havde fundet online. Så var jeg nemlig ude og prøve en af de hersens skatebaner. Her var jeg så priviligeret at jeg kom til at prøve at være på inliners, som er en slags rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Det er derfor de hedder inliners. Det er utrolig underholdende og muntert, og skønt jeg var pakket ind beskyttelsesudstyr til håndled, knæ og albue – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så lykkedes det mig faktisk at få et par skrammer.

Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en en meter fra den, så panikkede jeg og endte med fødderne i vejret og rumpen i jorden.

Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge drenge der råbte på mig om jeg ikke kunne tænke mig at være med i deres spil da de ikke selv var nok til at starte en kamp. Det kan være du allerede kender spillet, som er noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og i hvert fald tror jeg at drengene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg spillede med dem. Det endte i hvert fald med at blive et ret stort nederlag til os, men det var underholdende at prøve Floorball.

Jeg er blevet så inspireret, at jeg nu har sat mig for at prøve følgende: At skyde pile med en ordentlig bue for at udleve middelalderlivet i det hektiske moderne storbyliv, klatre på vægge i GoMonkey i Gladsaxe, skyde med airsoft pistoler udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og sidst men ikke mindst at gå på vandet i bobler med WaterBallz på Østerbro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *