Som virksomhedsejer ved du sikkert at det er sådan at virksomheden ejer aktiver som er forbundet med passiver, men har du tænkt over hvad du egentlig har af aktiver?

Glem ikke dine immaterielle aktiver i virksomheden

Mange glemmer fuldstændig at have med i tankerne, at deres virksomheds aktiver ikke altid kun er de materielle aktiver som f.eks. maskiner og lignende. Der findes også de immaterielle aktiver og de kan faktisk være mere værd, end hvad du lige går og tænker.

Hos nemrettighed hjælper de dig med at værne om et vigtigt aktiv, som mange overser i farten og det er din virksomheds brand. Når man ser på hvad der er en virksomheds brand, så er det navn, logo og andre ting som der kendetegner netop din virksomhed.

Hvis du ikke sørger for at beskytte din virksomheds brand, så kan andre tage dine idéer og føre dem ud i livet. Det kan koste kunder og vil kunne ses på de økonomiske spektre og det er derfor vigtigt at du får sikret dig og din virksomheds brand, før du står i denne situation.

Varemærkeregistrer dit brand. Foto: Unsplash

Få varemærkeregistrering før at andre tager dine idéer for næsen af dig

Varemærkeregistrering er den registrering du kan ansøge om for at sikre dig og din virksomheds formegentlig mest værdifulde aktiv. Med varemærkeregistrering, bliver dine idéer og alt det du har opbygget igennem tiden møntet på din virksomhed. Når du først har en varemærkeregistrering, vil det ikke være muligt for dine konkurrenter at snuppe noget fra dig, men det handler om at du kommer først.

Når først du har ansøgt om at få dit brand sikret med varemærkeregistrering, så kan det tage lidt tid før at din ansøgning bliver godkendt, men der er en dato for din ansøgning, som allerede er til din fordel. Man kalder også varemærkeregisteringen for et Trademark, som symboliseres med en cirkel som har et ”R” indeni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *