Hvis der er noget der er populært her i Danmark og som altid har været populært, så er det uden tvivl varme drikke – kaffe. I de seneste par år er der sket noget. Det behøver ikke at være almindelig kaffe. Det kan være Cafe Au Lait, Cappucino og forskellige former for kakao. Se meget mere på http://madmaskiner.dk/kaffe-espresso/

Specielt kapselmaskiner er blevet meget populære her i Danmark. De er blevet meget billige, hvorfor de næsten er blevet hvermandseje.

Hvad koster en kapselmaskine?

En kapselmaskine koster ikke særlig meget. For bare få år siden kostede en kapselmaskine fra 1000 kroner og opefter. I dag er priserne meget anderledes. Du kan f.eks. få en lille kapselmaskine fra Dolce Gusto, til blot 300 kroner. 300 kroner – og så har du en kapselmaskine, som kan holde i flere år. Det er ret billigt, ikke?

Det som der så kommer af ekstraudgifter, er at kapselmaskinen skal afkalkes. Det koster omkring 100 kr. pr. gang, og skal gøres et par gange om året. Det er til at overskue.

Den mest væsentlige udgift, er udgiften til kapslerne. En kapsel? Hvad er det? En kapsel er det, som du laver din ’varme drik’ af. En kapsel kan f.eks. indeholde en form for kakao, te eller kaffe. En kapsel koster omkring 2-5 kroner pr. styk. Dette lyder måske af meget, kaffe3men det er rent faktisk meget billigt. For det er jo ikke almindelig kaffe. Det er den slags kaffe, som du får på cafeerne – med skum, speciel smag, osv.

Hvad koster en espressomaskine?

Der er ingen tvivl om, at der ikke er lige så mange espressomaskiner i de danske køkkener, som der er kapselmaskiner. Der er absolut ingen tvivl om at espressomaskiner er meget dyrere end kapselmaskiner.

Men du får naturligvis også noget for pengene. En espressomaskine laver kaffe af allerhøjeste kvalitet og der kan en kapselmaskine, absolut ikke være med.
Så det er dyrere, men hvis du går meget op i kvalitet, så er priserne helt fair.

Hvor kan du købe en kapsel- eller espressomaskine?

Det kan du mange forskellige steder. Som udgangspunkt er det altid billigst at købe en kapselmaskine eller en espressomaskine på internettet, da konkurrencen er meget større på internettet, hvorfor priserne bliver presset så langt ned, som overhovedet muligt. Udover internettet kan du også købe en kapselmaskine eller en espressomaskine,  hos butikker som Imerco, Kop&Kande, og andre lignende butikker.

Vi anbefaler ikke at du køber din maskine i en dagligevarebutik. Måske har de et godt tilbud, men ofte er personalet ikke særlig kloge på sådanne produkter. Naturligvis – der er jo mange andre produkter, i en dagligevarebutik.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *