Chefens whiteboard var fyldt med ord som, påskeæg firmagaver, påskegaver firma

påskeæg firma og påskegaver til ansatte, da jeg blev kaldt ind på hans kontor mandag morgen.

Da jeg kom ind bad han mig om at tage plads i gæste stolen foran hans skrivebord. Jeg må indrømme at jeg lurede lidt og forberedte mig på det værste. Chefen havde været til julefrokost i brancheforeningen, det måtte have været en meget våd fornøjelse. Kontoret lugtede stærkt af gammel dansk, så jeg gik ud fra at chefen var i gang med at reparere. Jeg blev også budt en lille en, men sagde pænt nej tak.

Hver gang chefen har været til møde i brancheforeningen kommer han altid tilbage med en masse nye ideer de har talt om på mødet. Denne gang havde han vist også lidt promille med tilbage.

Da jeg havde fået sat mig, lænede han sig tilbage i sin store chefstol og spurgte mig filosofisk “sig mig Jensen… er påskeæg firmagaver ?”

Så kunne jeg godt regne ud hvad det gik ud på, han havde fået den ide at firmaet skulle give påskegaver. Og efter som det er mig der som regel står for at købe gaver ind til firmaet, så det kom ikke som en overraskelse da han sagde “Ja, Jensen det er rigtig gode firmagaver, og jeg vil bede dig om at stå for indkøbet. Køb gaver til de sædvanlige kunder, og husk vores logo og slogan skal på”

Jeg syntes ikke det var en god ide, specielt ikke når jeg tænker hvor sjovt det normalt er at købe vores firmagaver. Det plejer at skulle være 12 flasker vin.

Jeg gjort det til vane når jeg skal købe vinen at jeg gør den en fredag, hvor jeg tager ud og køber ind lige efter frokost, så behøver jeg ikke at komme tilbage til kontoret.

Vi plejer at give gaver til ca 50 – 60 kunder så det er en pæn stor ordre for vin butikken.

Når jeg kommer ned i butikken er det fast tradition at jeg smager på mange forskellige slags vin, så når jeg har besluttet mig for hvilke vine det skal være er det blevet aften og jeg er i rigtig godt humør efter at havde drukket en del vin.

Jeg kunne ikke rigtig se det sjove i at købe påskeæg. Jeg tænkte om jeg kunne dreje den til noget sjovere, så jeg sagde til chefen.

“du spørger om er påskeæg firmagaver ?” det mener jeg ikke så jeg vil spørge dig om “er påskebryg gode firmagaver ?”. Den var han ikke med på selvom jeg sagde at vi kunne få trykt firmalogo på etiketterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *