Står du overfor et større projekt i huset eller har du bare brug for en tømrer til at udføre det der nu skal laves derhjemme, så kan det være en god idé at indhente 3 gode tilbud der til og med er gratis for dig. 

Få syn for sagen og prisen på din opgave 

Hvad enten du bor i Frederiksværk eller Næstved, så kan du rende ind i et behov for hjælp fra en tømrer. Mange kender allerede en tømrer og synes derfor ikke det giver mening at bruge andre end den man allerede kender, men hvis du har gang i overvejelserne om større projekter, er det nok ikke helt skørt at se på tilbud fra flere tømrer. 

Når du indhenter tilbud fra flere forskellige tømrer, vil du først og fremmest hurtigt kunne skimme hvad prisen ca. vil lande på. Det sker dog i nogle tilfælde, at prisen på arbejdet vil ligge meget langt fra hinanden og du kan derfor komme helt i tvivl om opgaven nu også er forstået. Den kan dog sagtens være forstået, men så er der nogle forskellige ting der i stedet spiller ind. 

Husk at tjekke forsikrikngerne 

Når priserne på de forskellige tilbud svinger bredt fra den laveste til den højeste pris, så kan der være flere faktorer der spiller ind og det behøver altså ikke nødvendigvis være fordi, at opgaven er blevet misforstået. Det er selvfølgelig vigtigt at du forklarer opgavens indhold og krav til tidshorisont så præcist som muligt, for jo flere detaljer du giver de forskellige tømrer, der melder sig på banen til at udfærdige dit job, jo mere sikker kan du selv være på at lande på tilbudsprisen til slut. 

Noget af det der kan være med til at priserne varierer mellem de forskellige tilbud kan være noget sås simpelt som forsikringen fra de forskellige tømrer der melder sig på banen. En håndværker forsikring er vigtig at undersøge i forhold til hvad de vil dække i forbindelse med jobbet hos dig. Det de ikke vil dække, skal din egen boligforsikring dække og du bør derfor være helt sikker på hvad du selv står med af selvrisiko mv. Du bør til enhver tid vælge en tømrer der er godt forsikret i forbindelse med udførelsen af jobbet hos dig. 

Få tilbud fra flere tømrer. Foto: Unsplash.com

Opgavens varighed kan estimeres forskelligt 

Noget andet der kan variere i prisen, er hvor meget de forskellige tømrer estimerer, at der skal bruges af tid på selve opgaven. Mener den ene tømrer at det er nok med 14 timers arbejde, mens den anden estimerer 52 timer, så er det helt sikkert også noget der vil afspejles i prisen. Er der dog tale om en sådan stor forskel, så bør du nok lige gå din beskrivelse igennem igen, eller undersøge om tømreren har tilføjet en kommentar til den anslåede tid der skal bruges. 

Timelønnen for en tømrers arbejde er ikke så svingende igen og det vil derfor sjældent være her du finder de største forskelle, men nærmere estimatet på det tidsforbrug der skal bruges på opgaven du har oprettet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *