Når du kaster dig ud i et byggeprojekt, er det vigtigt at have styr på mange ting. Ofte vil det kræve noget mere viden og erfaring end det, du selv sidder inde med, og det betyder altså, at du skal have fat i professionelle og eksperter for at give dit byggeprojekt den bedste chance for at blive en succes. Men hvem er det præcis, du har brug for, og hvad laver de? Det kan være lidt svært at finde ud af, men det er en god idé at starte med en landmåler. 

Landmålerens arbejde

En landmåler er ofte en del af et byggeprojekt. Han eller hun sørger for mange vigtige opgaver, der er væsentlige at få udført for at få projektet til at køre glat og uden problemer.

Landmåleren er en erhvervsperson med speciale inden for opmåling og planlægning af både arkitekt og ingeniør opgaver. De besidder en bred og dybdegående viden om fast ejendom, afsætning, landmåling, kortteknik, geografiske informationssystemer, kartografi og miljø- og ejendomsforvaltning. Find en landmåler, hvis du gerne vil give dit byggeprojekt de bedst mulige chancer for at blive til en succes.

Landmåler eller landinspektør?

Det er nemt at blive forvirret over de mange forskellige titler og finde frem til, hvem man skal bruge til hvad og hvornår. Landmålere og landinspektører bliver ofte forvekslet. Det er dog også forståeligt nok, da de begge er inden for det samme felt. En landinspektør har styr på mange ting i sammenhæng med et større bygge- eller anlægsprojekt, og har desuden stærkt kendskab til love og regler inden for området. Det er altså en stilling, der involverer matematik, teknik, jura og mange andre områder.  Find en lokal landinspektør til dit byggeprojekt for at komme godt i gang.

Fejl på byggeprojekter kan hurtigt blive dyre, så det kan altid bedst betale sig at få de rette fagfolk med ombord fra starten af, når du skal i gang med at bygge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *