Har du netop været forbi din bank for at få et lån, men er du kommet tomhændet ud derfra igen? Det kan være dybt frustrerende, for når man vælger at gå til banken for at få et lån, har det som oftest en grund der gør at det virker nødvendigt for dig med det lån.

Undgå afslag igen

Der er heldigvis andre ting der kan gøres hvis du har været udsat for et afslag på din låneansøgning. Online kan du bl.a. finde muligheder for at lave et onlinelån, hvor du ikke skal fremlægge hvad du har brug for et lån til. Det er dog ikke sikkert at du vil blive godkendt her heller, men der findes måder du kan undgå flere afslag.

Undgå afslag på din ansøgning ved at sikre, at du f.eks. ikke er registreret i RKI. RKI er en database, hvor alle dårlige betalere bliver registreret, for at hjælpe virksomheder eller andre med at forhindre at dårlige betalere forgældet sig endnu mere. Er du registreret her, må du først sørge for at komme ud af RKI, for at sikre dig at du ikke får et afslag på din låneansøgning online.

På vej mod nye muligheder. Foto: Unsplash

Opfyld de betingelser og krav der må være

Sørg også for at læse betingelserne fra långivers side. Er der f.eks. et krav om at du er 18 år gammel som minimum, nytter det selvfølgelig ikke at du ansøger som 17-årig. Du skal heller ikke forvente at kunne låne 400.000 kroner, hvis du er studerende uden anden indtægt. Selv om långiverne her findes let online er de stadig interesseret i, at de kan få deres penge hjem igen.

Det der desuden ikke alle långivere der tilbyder at låne 400.000 kroner, men du kan som skrevet let skabe dig et overblik over diverse krav fra långivers side, samtidig med at du kan se hvad de kræver i ÅOP mv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *