Kære Anette

Lad mig først og fremmeste sig at jeg er en stor fan af din brevkasse for brugere af fjernstyret legetøj. Jeg læser den altid med stor fornøjelse og får stort udbytte og inspiration til min leg. Jeg har et meget konkret spørgsmål som angår fjernstyret legetøj: Kan man overhovedet få for meget?

Jeg har en fjernstyret robot til at nusse mig i søvn om aftenen, en fjernstyret hund til at vække mig glad og vuffende om morgenen, http://www.legecentret.dk/legetoej-til-alle-aldre/7573-fjernstyret-legetoej/, og så har jeg fjernstyrede børn, mand, venner og stuepiger til at tage sig af mine fjernstyrede børn. Jeg har nogen gange overvejet om jeg har for meget fjernstyret legetøj, ikke fordi jeg selv synes det, men simpelthen fordi der går så mange penge til batterier at budgettet er helt tyndslidt. Jeg vil jo også gerne have tid til at tage mig af de mange former for fjernstyret legetøj som jeg har, så der er ikke er noget der bliver brugt mere end andet, men som sagerne står lige nu har jeg simpelthen ikke tid eller råd til at lege med mere end fem slags fjernstyret legetøj om dagen. Der går nemlig også meget tid på vedligeholdelse.

Vedligeholdelse af fjernstyret legetøj

Hvad er dine oplevelser? Kan man have for meget fjernstyret legetøj? Eller skal jeg bare lege videre og lade som ingenting når naboerne klager. Jeg ved jo godt at de bare er misundelige.

Igen vil jeg gerne sige tusind tak for dine fantastiske indlæg. Jeg nød især den om den fjernstyrede hval der var strandet på Ibiza, hvor de jo ikke har særlig meget erfaring med fjernstyret legetøj. Sikken forvirring det skabte! Det griner jeg stadig af når jeg går tur med hunden – den fjernstyrede selvfølgelig.

Mange hilsner fra din største fan samt ønsket om en herlig sommer

Musette Kylette Frandsen von Fisen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *