I Barcelona er det muligt at leje et løbehjul med motor til en fordelagtig pris, http://www.legecentret.dk/legetoej-til-alle-aldre/7566-loebehjul-med-motor/. Det er nemt og hurtigt, og så er det oven i købet sjovt! De fleste mennesker kører rundt på et løbehjul med motor, og det er faktisk en overraskelse, at der ikke er flere, der er kørt ind i hinanden. Det er sådan med et løbehjul med motor, at man ikke skal have kørekort og man skal også bare være fyldt 16 år. Derfor kan man ikke forvente, at folk ved, hvordan de skal forholde dig i trafikken, og de kender ikke rigtig alle færdels regler. Det er et problem, for en dag sker der en ulykke med folk på løbehjul med motor, og så ved man ikke, hvordan man skal forholde sig når det kommer til forsikring, ansvar og risiko. Og først når ulykken er sket, kommer der regler på området.

Jeg vil give dig et løbehjul med motor

Jeg ved, hvad du ønsker dig i fødselsdagsgave. Jeg ved, hvordan jeg skal gøre dig glad. Du vil bare suse der ud af, og glemme gammelt bittert had. Jeg husker det første løbehjul med motor, som jeg fik, da jeg var barn. Det bragte mig fra a til b, og jeg var et værre skarn. Nu vil jeg gerne give dig den samme mulighed, så du også kane få barberet den ged. Det er nemlig lykken selv at have et løbehjul med motor. Nu skal du bare sove et lille døgn, og når du slår øjnene op igen, skal du bare se, hvad der står og venter på dig. Så skal du bare drøne der ud af i det danske sommer land, og have det sjovt og grine, hele dagen lang. Det bliver lykken, du får et løbehjul med motor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *